Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний органайзер-підставка для телефону з функцією бездротової зарядки за технологією qi

2015 грн
Опис

Аксесуар «Бездротовий зарядний пристрій»

Тепер більше немає потреби кожен раз ставити Ваш телефон на зарядку, досить просто покласти гаджет на органайзер і процес зарядки розпочнеться автоматично! Ми впевнені - Вам дуже сподобається ця процедура і Ви швидко до цього звикнете! Більше ніяких кабелів для телефону - Ви під'єднали підставку і надалі просто кладете на неї свій девайс.

А паз справа призначений для того, щоб Ваш телефон завжди був перед очима в ті моменти, коли пристрій заряджено. Крім цього, тут знайдеться місце для Ваших ручок і дрібниць з робочого столу, наприклад - окулярів або ключів від автомобіля.

Розмір гаджета повинен бути не більше 160х80 мм. Працює з усіма типами пристроїв за технологією QI (iPhone, Samsung і так далі).

Підтримує швидке заряджання 10W. Ідеально підходить для пристроїв будь-якої товщини.

Характеристики:

Довжина паза: 100 мм.
Розмір: 270х180х33 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари