Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка-органайзер тримач для iphone/телефону/смартфону/планшета/ipad

395 грн
Опис

Аксесуар «Круг»

Стильний і красивий аксесуар - це напрочуд проста і водночас дуже зручна підставка для Ваших гаджетів! Внаслідок наявності двох пазів підставка універсальна та підходить для всіх гаджетів до 12 мм завтовшки будь-якої ширини.

Органайзер дуже практичний за рахунок невеликих розмірів і міцно утримує Ваш апарат, тому Вам не варто турбуватися, що він випадково випаде! Завдяки тому, що аксесуар підходить практично для будь-якого пристрою, Ви сміливо можете дарувати його навіть коли Вам не відома модель смартфона або планшета людини, якій призначається презент. Крім цього, у вузький паз можна також ставити фотографії чи візитки.

Ідеально підходить для пристроїв товщиною від 6.5 мм до 12 мм.

Розмір:

125x125x15 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір Вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари