Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна настільна підставка для телефону/планшету/годинника з дерева «настільний органайзер»

970 грн
Опис

Аксесуар «Настільний органайзер»

Даний аксесуар поєднує в собі стиль і функціональність. За рахунок практичних пазів Ви легко можете розмістити на ньому смартфон, планшет, набір візиток, ручку або інші дрібниці з робочого столу, для яких до цього не було місця. Однак варто пам'ятати, що товщина смартфона повинна бути в межах 6 - 12 мм. Довжина центрального паза - 255 мм, що дозволяє утримувати практично будь-який гаджет (навіть звичайний iPad) в горизонтальному положенні.

Смартфон можна розмістити в крайньому правому горизонтальному отворі, де є проріз для кабелю. Розмір пазу - 170x97 мм. Центр підставки прикрашений пазом нестандартної форми. Завдяки цьому в нього поміститься абсолютно будь-який не великий предмет.

Ідеально підходить:

для смартфонів (бічні пази) від 6 мм до 12 мм завтовшки;
для планшета - від 6 мм до 10 мм товщиною.
Розмір:

470x147,5x15 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари