Всі категорії
Додати товар

Підставки-органайзери з дерева для телефону/ключів/пістолета/годинника на подарунок чоловікові

1370 грн
Опис

Підставка для пістолета, телефона і годинника «Leon killer»

Органайзер на робочий стіл - дуже хороший помічник для людини, якій необхідно, щоб все було під рукою та на своєму місці. Такий органайзер для пістолета, телефону, планшета, окулярів, ручок та годинників буде чудовим подарунком на будь-який випадок. Весь набір чоловічих аксесуарів - зліва можна покласти годинник, під ними місце для окулярів і іншого дріб'язку, по центру - смартфон, правіше - місце для ручок чи олівців, а праворуч - місце для самого зброї та обойми. Ідеально підходить для подарунка співробітникам поліції або людям, у яких є газовий пістолет (у вигляді запальнички) або травматичний/бойовий. В нашому асортименті є версія даного органайзера для Apple iWatch та годинника Samsung Galaxy.

Розмір:

310х215х180 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари