Всі категорії
Додати товар

Органайзер для телефону дерев'яний «бізнес»

540 грн
Опис

Аксесуар «Бізнес»

Ця підставка за своєю суттю не має абсолютно нічого зайвого, займає мало місця на робочій поверхні та при цьому розміщує на собі все найнеобхідніше, що у Вас є. Тут Ви сміливо можете ставити в лівій частині Ваш гаджет, а в правому вузькому пазу - ручку або інший, більш широкий гаджет. А більш широкий виріз може зайняти будь-яка дрібниця з Вашого робочого столу - тут вона точно не загубиться! Годинники, флешки, ключі, монетки, скріпки або просто окуляри - все буде виглядати дуже стильно.

Ідеально підходить для пристроїв товщиною від 6.5 мм до 12 мм.

Довжина пазів:

90 мм (лівий);
155 мм (правий).
Розмір:

285x102.5x18 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари