Всі категорії
Додати товар

Підставка для планшета та смартфона з дерева на подарунок

575 грн
Опис

«Підставка для планшета и смартфона»

Вже неможливо уявити робочий стіл без органайзера, який чудово вписується в будь-який інтер'єр! Якщо зазвичай на Вашому столі немає місця для планшета, смартфона, стікерів, скріпок, ручок та олівців, окулярів та других дрібниць - органайзер для робочого столу буде відмінним рішенням для упорядкування місця для всіх перерахованих вище дрібниць і гаджетів.

Функціонал і форм-фактор цього аксесуару дозволяє йому виглядати дуже круто! Тепер Вам не доведеться шукати все, що зазвичай так легко втратити на робочому столі - для цього завжди буде відповідне місце на органайзері, а вдале розташування Ваших гаджетів - смартфона та планшета - залишить їх завжди у полі зору. Ця підставка буде відмінним подарунком для чоловіка або дівчини будь-якого віку та професії.

Ідеально підходить для пристроїв товщиною від 6 мм до 10.5 мм. Довжина пазів - 90 мм и 170 мм.

Розмір:

315x123.5x18 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру. 

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари