Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка органайзер для телефону «play»

690 грн
Опис

Аксесуар «Play»

Цей чудовий аксесуар розроблений спеціально для тих власників гаджетів, які надають перевагу великим смартфонам в громіздких чохлах (внаслідок чого сильно збільшується товщина гаджета і в стандартний паз він просто не поміститься). Тепер і для таких пристроїв буде хороше місце на робочому столі!

Крім того, поглиблення справа дуже чітко повторює контур більшості зарядних пристроїв телефонів, що виглядає дуже солідно! Зліва можна покласти окуляри, пару ручок або ключі від автомобіля.

Крім цього, на столі завжди купа дрібниць, які Ви боїтеся втратити - тепер їх сміливо можна класти на підставку. Більше Ви точно нічого не будете втрачати! Однак не забувайте, що розмір телефону в чохлі повинен бути не більше 160х80 мм. В нашому асортименті є версія даного аксесуара для Apple iWatch (замість вирізу для смартфона - місце для годинника) та годинника Samsung Galaxy .

Розмір:

290х200x15 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари