Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний органайзер для аксесуарів та годинників samsung galaxy «play galaxy»

690 грн
Опис

Аксесуар «Play Galaxy»

Ви тільки придбали собі годинник Samsung Galaxy і не знаєте, де його залишати, коли знімаєте з руки? У нас є для Вас чудова ідея! Цей стильний аксесуар розроблений спеціально для власників годинника компанії Samsung, які потребують місця для нього та інших дрібниць, які так часто перебувають у нас на столі.

Ідея дуже проста - Ваш оригінальний зарядний пристрій для годинника ідеально розміститься в відповідному поглибленні. Все зроблено дуже якісно - ніяких щілин і люфтів. Вам одного разу необхідно зафіксувати зарядний пристрій в органайзері - і це все. З іншого боку ж можна покласти окуляри, пару ручок, ключі від автомобіля або телефон. Крім цього, на столі завжди купа дрібниць, які Ви боїтеся втратити - тепер їх сміливо можна класти на підставку.

В нашому асортименті є версія даного аксесуара для смартфонів (замість вирізу для годинника - місце для смартфона) та для годинника Apple iWatch.

Розмір:

290х200x15 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстура та структура.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари