Всі категорії
Додати товар

Аметист, натуральний камінь у пляшечці 2 см, для медитації та декору

65 грн
Опис

Натуральне каміння у пляшках (медитація, подарунок, розвиток або прикраса)

Ручна робота. Виглядають дуже оригінально.

Магічні властивості каменю аметист: Здатний приносити гармонію, посилювати інтуїцію, розслаблювати обстановку. При медитації дарує рівновагу. Безкорисливим людям допомагає покращити життя – зберігає домашній затишок, захищає від пристріту, позбавляє негативних думок, запальності.

Декор у формі пляшечки з натуральним каменем усередині – це прикраса, що складається з мініатюрної пляшечки, заповненої напівдорогоцінним каменем.

Кожен камінь має свою неповторну текстуру, колір та характеристики. Така прикраса може мати як декоративну функцію, а й символічну. Наприклад, камінь може бути обраний відповідно до знака зодіаку, камінь-талісман або просто відображати індивідуальні переваги.

Наші пращури вірили, що камені можуть мати цілющі властивості, тому носіння пляшечки з каменем усередині може бути пов'язане з їх бажанням залучити певні енергії. Деякі вірять, що каміння може мати цілющі властивості.

Пляшечки з натурального каміння можуть бути використані як прикраси для повсякденного носіння або для особливих випадків, таких як весілля, ювілеї випускні вечори і т.д. Вони можуть також служити символічним подарунком, символом дружби, кохання чи удачі. Ідеально підходять для медитації та підзарядки енергією.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
milakot2023
CoolRichi
Супер-продавець
Одеса
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари