Всі категорії
Додати товар

Рожевий світловий короб cinema із 400 літерами

1118 грн
Опис

- 220 БУКВ І 180 ЕМОДЗІ 💗 Яскравий світловий короб зі 110 рожевими літерами, 110 кольоровими літерами та 180 емодзі. У кожному ряду можна розмістити до 10 букв! На відміну від інших, у яких усього 8-9. Це робить наш рожевий кінематографічний лайтбокс оригінальним подарунком дівчатам і жінкам на будь-який урочистий випадок. Оригінальний подарунок на день народження та Різдво дівчинці 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 і 12 років.
- 💗 2 МАРКЕТА І 30 ПРОЗРАЧНИХ КАРТЕК 💗 За допомогою цієї світлодіодної вивіски надайте своїм повідомленням особливого й індивідуального вигляду, написавши на прозорих картках за допомогою червоних і синіх маркерів. Без сумніву, це веселий і оригінальний подарунок, що стимулює творчість. Світні літери ідеально підходять як подарунок на день народження й Різдво.
- 💗 ВИКОРИСТАННЯ ЗРУЧНО ВИКОРИСТОВУВАТИ 💗 Ця світлодіодна дошка оголошень працює від 6 батарейок типу АА (не входять до комплекту) або від USB-дроту 59,05. Вставте листівки та прикрасьте свій день народження, дитяче свято, весілля, ювілей або будь-яку іншу знаменну подію. Світлодіодна дошка для листів ідеально підходить для декору спальні та домашнього декору дівчаток.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари