Всі категорії
Додати товар

Каталітична лампа ashleigh & burwood london, мурано, муранське скло, флакон, аромалампа

950 грн
Опис

Опис

🌾Каталітична лампа Ashleigh & Burwood London — ідеальний аксесуар для будинків, офісів, готелів і спа-центрів.

Секрет каталітичної лампи ґрунтується на принципі каталітичної реакції — горіння без полум’я. Лампа призначена як для наповнення ароматом приміщень, так і для очистки та дезінфекції повітря в закритих приміщеннях.

Властивості:

Лампу можна залишати без нагляду
Лампа чудово наповнить ароматом все приміщення
Лампа також знищує всі запахи в кімнаті, включаючи сигаретний дим, випаровування під час приготування їжі або запахи від домашніх улюбленців

Спосіб використання:
Зніміть з лампи декоративну кришечку та ковпачок для гасіння. За допомогою воронки наповніть лампу ароматичною есенцією на 2/3 рівня. Вставте гніт із камінчиком назад у лампу та закрийте її ковпачком для гасіння.Приблизно через 20 хвилин, коли наповнювач підніметься до рівня камінчика, запаліть його запальничкою. Полум’я має горіти упродовж 3-5 хвилин, після чого його необхідно погасити, а камінчик прикрити декоративною кришечкою. В такий спосіб каталітичний процес буде розпочато, а лампа почне випускати аромат. Після отримання бажаної інтенсивності аромату замініть декоративну кришечку на ковпачок для гасіння. Так ви закінчите каталітичну реакцію.

Лампа без рідини (запаху), можна купити окремо в магазинах за своїми вподобаннями.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари