Всі категорії
Додати товар

Настільний годинник howard miller soloman.

9890 грн -1% 9800 грн
Опис

Настільний годинник Howard Miller Soloman.
Настільний годинник Soloman має круглий корпус, що обертається, з латунною обробкою на підставці із сатинованого палісандра, який доповнить інтер'єр вашого будинку. Кварцовий механізм годинника видає м'який цокаючий звук без використання дзвіночків, що забезпечує тихішу обстановку.
Цей сучасний годинник створенний для будинку, щоб служити довго. Він має міцний каркас, що дозволяє зняти стрес у зайнятому будинку. Розмістіть його на кухні, в офісі, спальні, вітальні і т.д.
Годинник включає робочий скелетонізований механізм з полірованою латунною обробкою за скляним кристалом, арабські цифри і окрему секундну доріжку, що виділяється на циферблаті з круглим кільцем з цифрами з матової латуні.
Висота цього годинника становить 18 см, ширина 13 см і глибина 13 см. Він живиться від кварцового механізму і включає одну батарею розміру АА.
HOWARD MILLER : Заснована в 1926 році і досі перебуває в сімейному володінні в третьому поколінні, компанія Howard Miller є провідною у світі компанією з виробництва годинників та шановним брендом у галузі вишуканих спеціалізованих меблів.
Howard Miller 645-674 Soloman.

TABCLOCK_HM0001

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize