Всі категорії
Додати товар

Цифровий будильник edup love, електронні годинники зі світлодіодним підсвічуванням, 2...

700 грн
Опис

Цифровий будильник EDUP LOVE, електронні годинники зі світлодіодним
підсвічуванням, 2 USB-порти для зарядки

Про цей товар

- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІ Годинники: дзеркало 6,7 дюйма, цифровий світлодіодний дисплей, 2 будильники, 12-годинний/24-годинний режим часу, 2 USB-порти для зарядки, 3 автоматичні/ручні регулювання яскравості, режим повтору, знімна підставка, настільний будильник. або настінний годинник
- Режим Snasse + нічний режим - кнопка повтору цифрового будильника у верхній частині годинника, яку легко вимкнути і забезпечити додатковий час сну на 5-60 хвилин (налаштовується). Нічний режим: світлодіод автоматично перемикається на мінімальну яскравість уночі та не впливає на ваш сон.
- Регулювання яскравості: світлодіодний дисплей електронного годинника має три рівні яскравості: низьку, середню та високу яскравість. Натисніть кнопку «Яскравість», щоб вільно вибрати яскравість (3 рівні яскравості, останній рівень закриє дисплей). Якщо увімкнено нічний режим, цей годинник автоматично зменшує яскравість вночі (з 18:00 до 6:00).
- Робоча потужність годинника: для роботи цього годинника необхідно включити живлення через USB-кабель. При відключенні електроенергії вбудована батарея запам'ятовує час і не потребує скидання налаштувань.
- ЗЙОМНА ОСНОВА + ВІДТВЕРДЖЕННЯ В НАСТІНІ. Коли годинник прикріплений до основи, це настільний, приліжковий і туалетний годинник. Після того, як годинник знятий з підставки, його можна закріпити на стіні через отвір для підвішування ззаду. Для спальні, кабінету, вітальні, кухні
- ДЗЕРКАЛЬНА ПОВЕРХНЯ -- цифровий годинник оснащений великим світлодіодним дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйма, на якому ви можете чітко бачити час у будь-якій точці кімнати; Будильник з унікальною технологією акрилового дзеркала, модний та красивий, також можна використовувати як туалетне дзеркало.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари