Всі категорії
Додати товар

Цифрові будильники edup love, електронні дзеркальні годинники зі світлодіодним...

600 грн
Опис

Цифрові будильники EDUP LOVE, електронні дзеркальні годинники зі світлодіодним
підсвічуванням, режим повтору

Про цей товар

- ВЕЛИКИЙ ДИСПЛЕЙ HD 6,7 дюйма + ПОВЕРХНЯ ДЗЕРКАЛА - цифровий годинник оснащений світлодіодним дисплеєм великого розміру 6,7 дюйма, ви можете чітко перевіряти час у будь-якій точці кімнати; також можна використовувати будильники з унікальною технологією акрилового дзеркала, модні та красиві. як туалетне дзеркало.
- РЕЖИМ ВІДТРИМАННЯ + НІЧНИЙ РЕЖИМ -- кнопка повтору цифрового будильника розташована у верхній частині годинника і може бути легко відключена, що дозволяє вам отримати від 5 до 60 хвилин додаткового часу сну; Нічний режим означає, що світлодіод автоматично переходить у режим відображення мінімальної яскравості у нічний час, це не впливає на ваш сон.
- 3-РІВНЕВА ЯРКІСТЬ + АВТОНАЛАДКА -- Світлодіодний екран електронного годинника має три види яскравості: низьке, середнє і високе світло, ви можете вибрати яскравість; Світлодіодний годинник оснащений світлочутливим датчиком, який автоматично регулює свою яскравість залежно від інтенсивності світла навколо екрана.
- ПАМ'ЯТЬ ВИМКНЕНА -- Дзеркальний годинник використовують джерело живлення USB DC-5V/1A; Сучасний годинник оснащений батареєю CR2032, при відключенні будильника при підключенні живлення USB ви можете зберігати дані будильника.
- - Коли годинник встановлений на підставі, це настільний годинник для столу, тумбочки, туалетної кімнати; Коли годинник знятий з підставки, це настінний годинник, який можна встановити на стіну через отвір для підвішування ззаду, для спальні, офісу, вітальні, кухні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари