Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Годинник-метеостанція, wifi-інформер. погода, новини, курси валют

950 грн
Опис

Годинник-метеостанція - це пристрій, який дозволяє відображати корисну інформацію у вигляді біжучої строки: погода на зараз та прогноз на завтра, новини на обрану тематику, курси валют та криптовалют, анекдоти, афоризми та має можливіссть підключення до інших інформаційних сервісів (MQTT).

WiFi годинник може бути чудовим та оригінальним подарунком на день нарождення, або з іншого приводу.

Можливість персоналізації: нанесення будь-якого тексту золотом/сріблом на поверхню пристрою.

Годинник працює завдяки WiFi підключенню до вашого роутеру, що дозволяє отримувати усю необхідну інформацію для відображення з інтернет мережі.

Управління пристроєм відбувається через веб-панель у будь-якому браузері вашого ноутбука, планшета або смартфона. Ніяких додаткових застосунків/програм не потрібно встановлювати.

Налаштотвуйте WiFi годинник повністью під себе, годинник має для цього безліч різноманітних налаштувань. В тому числі: розмір літер та цифр, вибір шрифта відображення, налаштування швидкості та яскравості, розкладу роботи інформаційної строки та годинника з автоматичним ввимкненням вночі та увімкненню вранці та багато іншого.

Моделі WiFi годинника з датчиками дозволяють вимірювати температуру та вологість всередені вашої кімнати, а також якість повітря, та змінювати яскравість екрану годинника автоматично, в залежності від яскравості освітлення в кімнаті.

Моделі WiFi годинника з вбудованою підсвіткою дозволяють вмикати різні динамічні або статичні режими освітлення для підсвітки задньої частини годинника та проекції на стіну задля створення приємного нічного освітлення в кімнаті.

Є декілька варіантів розмірів годинника, оберіть для себе той, що найбільш вам пасує, а також дивіться інші наші світлодіодні пристрої.

Варіанти комплектації WiFi годинника:
Базова: без вбудованих датчиків (вся метеоінформація отримуєтся з інтернету (через WiFi).
Метео стандарт: вбудовані датчики вологості та температури + led-підсвітка
Метео про: вбудовані датчики вологості, температури та тиску з підвищеною точністю,, датчик якості повітря, датчик освітлення + led-підсвітка

Живлення
Від будь-якого зарядного пристрою (кабель type-c у комплекті)
Від мережі 220В (при замовленні блоку живлення окремо)
Від павербанку (кабель type-c у комплекті)

У комплекті ви отримуєте:
WiFi годинник
Кабель type-c
Інструкція

Гарантія якості:
- власне виробництво, ручна робота, виготовлено в Україні.
- матеріал корпусу – німецьке оргскло (акрил).
- гарантія 1 рік
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари