Всі категорії
Додати товар

Годинник на газорозрядних індикаторах ин-12 та декатроном ог-4 з rgb підсвіткою

5900 грн -24% 4500 грн
Опис

Представляємо незвичайний настільний годинник у радянському стилі з лампами Ин-12 та Декатроном OG-4: годинник, не схожий на інші!

Ви поціновувач вінтажних та унікальних годинників?Ми з гордістю представляємо наш вишуканий настільний годинник, чарівне поєднання історії та сучасної майстерності. Завдяки своєму захоплюючому дизайну та винятковим функціям, цей настільний годинник у радянському стилі неодмінно стане центральним елементом будь-якої кімнати.

Пориньте в ностальгічний шарм минулого завдяки чарівному сяйву ламп Ніксі. Заворожуючі помаранчеві цифри, що нагадують про минулу епоху, красиво підсвічують циферблат, створюючи привабливу атмосферу, одночасно теплу і привабливу. Відчуйте магічний танець цифр, які граціозно змінюються, щосекунди перетворюючись на захоплююче видовище.

Розкрийте свій творчий потенціал і прикрасьте свій інтер'єр завдяки універсальності цього годинника. Незалежно від того, розмістите ви його на столі, полиці або повісите на стіну, його елегантний дизайн без зусиль доповнить будь-яке середовище. Ідеальне поєднання класичного настінного годинника та чарівного годинника з лампочкою, цей унікальний виріб демонструє вишуканість та інноваційність.

Особливості:
1. Дизайн у радянському стилі: Відчуйте позачасову красу радянської естетики в поєднанні з сучасною майстерністю.
2. Лампи Ніксі: Захоплююче сяйво ламп Nixie, що демонструють сучасність з відтінком вінтажного шарму.
3. Декатрон OG-4: Насолоджуйтесь винятковою точністю та надійністю вимірювання часу завдяки престижній радянській вакуумній трубці Decatron OG-4.
4. Універсальне розміщення: Поставте цей годинник на стіл, полицю або повісьте на стіну, щоб він став чудовим декоративним елементом у будь-якому приміщенні.

Настільний годинник у радянському стилі - це не лише годинник, що нагадує про минуле, але й сучасна функціональність. Це не просто годинник, це - висловлювання, предмет для розмови та частинка історії в одному. Не пропустіть можливість стати власником цього унікального витвору, що бездоганно поєднує в собі ностальгію та сучасну елегантність. Оформіть замовлення зараз, і нехай цей незвичайний настільний годинник з кожною секундою переносить вас у минулу епоху!

▶ Годинник ИН 12 має:
✔ Щоденний гучний будильник.
✔ Функцію запобігання катодного отруєння.
✔ Декатрон виконує функцію секунданта.

★Годинник в такому дизайні виглядає приголомшливо.

★ Годинник Nixie з розміром декатрона:
📏 Довжина - 18,5 см
📏 Ширина - 7 см
📏Висота - 8 см

Блок живлення: DC 5,5*2,1- 5V кабель (входить до комплекту)

Дерев'яний корпус, пофарбований в колір Горіх.

▶ Інструкція з налаштування трубчастого годинника
Права та ліва кнопки - збільшення та зменшення числа.
Одним коротким натисканням середньої кнопки ви обираєте те, що вам потрібно, встановлюєте час або будильник.
Натисніть і утримуйте середню кнопку:
★ 1 звуковий сигнал - будильник вимкнено
★ 3 звукові сигнали - будильник увімкнено

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize