Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Руни із дуба

125 грн
Опис

Руни дерев'яні з Дуба
Дуб вважався символом довголіття та великої життєвої сили. Саме з дубом пов'язані шість рун Старшого Футарка – Дагаз, Єру, Тейваз, Райдо, Ейваз, Турісаз. При складанні заклинань на лікування, захист, збільшення фізичної могутності, досягнення постійного успіху, на процвітання - використовується саме дуб. Він є сильним енергетичним донором. У нього дуже міцна аура, яка сприймає винятково здорових людей. Дерево любить сильних, міцних людей, воїнів, борців. Дуже велику користь приносить амулет із дуба людям похилого віку. Така дія Дуба обумовлена ​​його фізичними властивостями – міцністю, здоров'ям, силою, надійністю, довголіттям. Тому і його вплив подібний до нього самого. Магічна практика Півночі говорить про його зв'язок із вищими божествами.
Так, прямий контакт із Дубом додає людині величезну кількість життєвої енергії.
Однак варто пам'ятати, що воно – не тільки сильне дерево, але й строге, до того ж не дуже привітне до слабких. Наприклад, тяжкохворій людині або з хронічними хворобами взагалі не варто спілкуватися з Дубом.
Людину здорового присутність Дуба заряджає додатковою енергією, заспокоює душевно. Варто прогулятися дібровою – і покращиться кров'яний тиск, серцева діяльність, збалансується нервова система.
Склад: 25 рун з випалюванням, зроблені вручну + інструкція російською мовою
Матеріал: дерево Дуб
Розмір рун: 2,7 х 2 х 0,5 см
Розмір упаковки: 10 х 14,5 см
Виробник: Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svitlana19026
svitlana19026
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари