Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір декоративних виробів: ваза, підставка для телефону, візитниця

749 грн
Опис

Іноді найважче вибрати той ідеальний подарунок, який вразить та порадує вашого близького чи колегу. Але не хвилюйтесь! Наш Подарунковий набір декоративних виробів - це ключ до створення гарного враження 😉

Виготовлений з натурального дерева ясен з неймовірно гарною текстурою, цей набір об'єднує екологічність і натуральність. Для цінителів краси, які віддають перевагу естетиці, цей подарунок - справжня знахідка.

Що включено в набір:

- Стильна мінімалістична ваза, яка може служити не лише для квітів, а й для зберігання ручок та інших дрібниць, додаючи організованості в робочій зоні.
- Підставка для телефону - надійний помічник в організації робочого простору, допоможе зручно використовувати телефон під час роботи, а також відпочинку.
- Підставка з декором для карток, листівок, візиток чи фото - додасть особистого шарму робочому столу або полиці. Можна зберігати дорогі серцю фото або використовувати як, наприклад, візитницю.

Забудьте про невизначеність і переживання при виборі подарунка. Наш Подарунковий набір зробить ваш вибір легким і приємним! Звертайтесь❤️

Вартість: 849 грн (з пакуванням та листівкою)
Матеріал: дерево ясен

Пишіть, відповім на Ваші питання ✨

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elena...
elena_nekrasova
Супер-продавець
Дніпро
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари