Всі категорії
Додати товар

З листівкою стікери наклейки капібара + 2 в подарунок

105 грн
Опис

Набір багаторазових стікерів для скрапбукінгу для творчості для подарунка прикрасять будь-який предмет залишать на згадку або в особисту колекцію наклейок У набір входить 50 різних наклейок із зображенням милих капібар плюс 2 шт. Висока якість друку не бояться води та не вицвітають на сонці. Вінілові наклейки для вулиці та будинку легко відклеюються та наклеюються не залишають слідів. Набір порадує і дорослих, і дітей та підлітків. Набір підходить для декору інтер'єру на стіні холодильник комп'ютер ноутбук прикраси канцтоварів одяг телефон планшет і чохол.


З дизайнерськими яскравими наклейками з тваринами Ви зможете обклеїти сумку та рюкзак пенал та ранець валізу пляшку та авто машину велосипед чи самокат. Набір самоклеючі наклейки перетворить предмети щоденного користування планер фотоальбом щоденник блокнот і зошит і смартфон. Якщо ви дівчинка або хлопчик дівчина хлопець дитина дорослий займаєтеся творчістю, любите творити подарунки своїми руками Вам на допомогу набір наклейок для скрапбукінгу.


Зі стікерами подарунок назавжди залишиться в серці обдарованого хобі і рукоділля приноситиме лише радість. їх можна подарувати мамі татові дітям синові та дочці жінці чоловікові на будь-які свята Новий рік День народження Різдво 8 березня 14 лютого 23 лютого та інші приводи або просто так. Наклейки можна клеїти на яйця на Великдень. Багаторазові інтер'єрні самоклеючі супернаклейки можна нанести на скло вікно. Стильні наклейки з малюнком капібару використовують як заохочувальні наклейки для школи та садочка. Красиві наклейки прикрасити книгу навушники скетчбук гітарі кухоль і альбом для малювання.


На банківську карту зроблять Ваш похід до магазину цікавим дизайн буде радувати. Прикольні канцелярські наклейки можна вручити окремо доповнити основний подарунок. Наклей їх на картон на закладку в книгу. Капібара новий тренд у світі м'якої іграшки та наклейок Наклейки з капібарками будуть чудовим подарунком любителям водосвинки капібари.


Габарити
Висота предмета 5 см
Ширина предмета 6 см
Загальні характеристики Кількість предметів в упаковці 12 шт.
Додаткова інформація Країна виробництва Китай
Щільність паперу 135 г/кв.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари