Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Білий гіпсовий набір для туалетного столику з 5 виробів, підставка для прикрас, піднос...

1200 грн
Опис

🎔 Цей декоративний гіпсовий набір з 5 предметів стане ідеальним аксесуаром для вашого дому! Це дуже функціональні вироби, а також гарний декоративний елемент для вашої кімнати.

🎔 Овальну підставку можна використовувати як піднос для дрібниць або косметики. Ребриста скринька ідеально підходить для зберігання ватних дисків або дрібних прикрас. Покладіть каблучки та сережки на підставку у формі мушлі. Це виглядає дуже естетично. Декоративна вазочка чудово доповнює комплект! Помістіть в неї кілька сухих гілочок, це додасть вашому інтер'єру затишку і натуральності.

🎔 Цей декоративний набір чудово виглядатиме на вашій тумбочці, туалетному столику, меблях у спальні чи передпокої.

🎔 Такий милий набір стане чудовим подарунком для подружки нареченої, мами, сестри, доньки чи подруги.

Розміри:

Овальний піднос: 18*10 см
Ребриста скринька маленька: 9,5*8 см
Ребриста скринька велика: 11*7 см
Підставка мушля: 10.5*10.5 см
Вазочка: 9,5*7 см

!! Всі вироби покриті акриловим лаком, їх можна протирати і мити.
Важливо! Не заливайте воду надовго у ці предмети. Я також не рекомендую використовувати цей декор для мила. Будь ласка, використовуйте декоративну вазу тільки для сухих квітів, штучних квітів або інших прикрас, без заливання води.

!! Ви також можете доповнити або щось поміняти в вашому наборі. Ми допоможемо підібрати найкрасивіші та функціональні речі.

✿ Купуючи наш товар, ви не пошкодуєте про свій вибір, адже ми робимо все для вас з любов'ю! Наш натуральний декор створить особливу атмосферу та глибину простору у вашому домі.

✿ Важливо відзначити, що якісні та органічні матеріали, лаки та фарби прослужать Вам довгі роки, а Ваші діти та онуки будуть милуватися нашими декоративними виробами!

✿ При замовленні у нас ви також можете замовити індивідуальний колірний дизайн.

✿ Ми також гарно та надійно пакуємо продукцію для вас!

✿ Для нас дуже важливі та цінні емоції, які ви отримуєте від покупки нашої продукції та ваша посмішка! Велике спасибі, що ви з нами!

!!! Всі наші вироби ручної роботи, тому кінцевий результат, колір і візерунок виробів можуть дещо відрізнятися від фотографій, і від виробу до виробу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize