Всі категорії
Додати товар

Хамса невеликий декоративний піднос з гіпсу з орнаментом всевидюче око, для прикрас

190 грн
Опис

🎔 Цей декоративний піднос Хамса - ідеальний аксесуар для вашого будинку! Його можна використовувати як підставку для сережок, для обручок, свічник або декоративний елемент для вашої кімнати.

🎔 Гіпсовий піднос Хамса можна використовувати як піднос для дрібничок або як піднос для пахощів у кімнаті для медитації. На підставку можна розмістити кільця, сережки або косметику. Це дуже естетично!

🎔 Цей невеликий милий підносик з орнаментом Всевидюче око буде чудово виглядати на вашій тумбочці, туалетному столику, меблів у спальні або передпокої.

🎔 Такий декор стане чудовим доповненням вашого вівтарного простору.

🎔 Цей гіпсовий піднос стане чудовим подарунком подружці нареченої, мами, сестри, дочки чи подруги.

Розміри: 15*12 см

!! Ви також можете замовити набір із кількох предметів. Наприклад, до замовлення ви можете додати декоративну вазу, блюдо для кілець у формі долоньки та підставку для косметичних пензлів. Ми допоможемо вам вибрати найкрасивіші та функціональні речі.

!! Всі вироби покриті акриловим лаком, їх можна протирати та мити.

!! Матеріали, які ми використовували: Гіпс з маркуванням Г-16 – це композитний матеріал на водній основі, який використовується для виготовлення формованих декоративних виробів. Він безпечний у використанні і не містить розчинників та летких органічних сполук. Небезпечно для харчових продуктів.

✿ Купуючи наш товар, ви не пошкодуєте про свій вибір, адже ми робимо все для вас із любов'ю! Наш природний декор створить особливу атмосферу та глибину простору у вашому будинку.

✿Важливо відзначити, що якісні та натуральні матеріали, лак та фарби прослужать вам довгі роки, а ваші діти та онуки будуть захоплюватися нашою декоративною продукцією!

✿ При замовленні у нас ви також можете запросити індивідуальне оформлення кольорів.

✿ А ще ми красиво та надійно упаковуємо для вас продукцію!

✿ Емоції, які ви отримуєте від покупки нашої продукції, і ваша усмішка дуже важливі та цінні для нас! Дуже дякую, що ви з нами!

✿ Колір та малюнок кінцевого виробу можуть незначно відрізнятися від фотографій та виробу до виробу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари