Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Еко-декор зі скандинавським мохом hi-forest cube для дому та офісу. 9х9 см....

450 грн
Опис

СТИЛЬНИЙ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ: креативний ЕКО-декор Hi-Forest Cube ручної роботи на основі стабілізованого скандинавського натурального моху в цілісному дерев'яному кубі-горщику (з вільхи), що не потребує догляду.
КЛАСНИЙ ПОДАРУНОК: ваш кращий вибір незвичайного стильного домашнього декору для ваших друзів або коханих.
ВИБІР КОЛЬОРУ: вибір колірних комбінацій куба і моху.
ПРИРОДНИЙ ЕФЕКТ: дає відчуття безтурботності в місці, де ви живете. Також це важлива деталь інтер'єру для готелів, ресторанів і кафе або на вашому робочому місці в офісі, так як випромінює освіжаючу атмосферу.
Довговічність ЕФЕКТ: стабілізований мох не росте і зберігається таким же чином без забруднення протягом багатьох років.
БЕЗПЕЧНА УПАКОВКА: Кожен кубик упакований в спеціально розроблену коробку з внутрішньої фіксацією, що дозволяє відправляти його поштою і уникнути деформації. під час доставки.
ІДЕАЛЬНИЙ РОЗМІР: 9 x 9 x 9 см (розмір дерев'яного куба).
УВАГА: цей куб - виріб ручної роботи, тому кожен предмет може трохи відрізнятися. Мох фарбується окремо в кожній партії, тому колір моху у виробі може незначно відрізнятися від фото!
ЛЕГКИЙ ДОГЛЯД: 1. Стабілізований мох не вимагає поливу. Уникайте попадання вологи на мох. 2. Не удобрюйте 3. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів. 4. Підтримуйте вологість в приміщенні 30-45%. 5. Підтримуйте температуру в приміщенні від + 20 до + 25. 6. Не вимагає штучного освітлення. Оскільки мох знаходиться в стабілізованому стані, він може існувати без природних і штучних джерел світла. 7. Радіатори та інші джерела тепла не слід розміщувати ближче 2-3 метрів від моху

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари