Всі категорії
Додати товар

Газетниця - підставка, столик для газет, журналів, книг та іншого.

30899 грн
Опис

Матеріал: клен, різьблення, декоративна шпона, інтарсія, поталь, лак.
Розмір: 64х48х89 см
Дерев'яна газетниця, яка позбавить вас від потреби шукати потрібні журнали, газети або книги, коли вам знадобиться. Тепер ви можете це все зберігати в одному місці!

Ця плитка газетниця виконана в класичному стилі з використанням різьблення, інтарсії та поталі, внаслідок чого вона стане яскравим акцентом вашої домашньої бібліотеки, кабінету або вітальні.

Підставка для кореспонденції має 3 відсіки, а також нижню висувну поличку для всяких дрібниць і паперових записних книжок.
Така газетниця зможе вписатися в будь-який інтер'єр, де вона його доповнить і стане солідним акцентом. А такої якості газетниці, ви не знайдете навіть в італійців.
Така газетниця зможе вписатися в будь-який інтер'єр, де вона його доповнить і стане солідним акцентом.
Газетниця буде практичною в використанні, адже крім всіх відсіків, вона має також стільницю. Завдяки цьому, вам буде вранці куди ставити свою каву, поки ви будете діставати необхідні вам папери.

Підставка не вимагає додаткового або скрутного догляду, досить буде протирати його сухою або вологою ганчіркою в міру забруднення.

Характеристики:
• Бренд «Лірона»
• Газетница виконана в класичному стилі, за рахунок чого її дизайн завжди буде актуальним.
• Газетница легко піддається транспортуванні.
• Не вимагає додаткових дій по догляду.
• Багатофункціональна і універсальна.
• Має різні способи застосування.
Ми працюємо і створюємо дизайн і якісні меблі, пронісши через роки весь накопичений досвід і зростальний з кожним днем професіоналізм. До сьогоднішнього часу, ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій ретельності, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проєктів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах, Маріїнський палац (кабінет президента, двері в приміщеннях офіційного приймання і т.д.), і багато іншого.
Практично за 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проєктів - від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме, тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари