Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Сімейне дерево, рамки для фото, фотографій на стіну 20 рамок / фоторамка / фотоколаж...

2100 грн
Опис

Розмір дерева: 200х150 см
Розмір рамок: 20х30 (1 шт), 21х15 (11 шт), 10х15 (8 шт)

Сімейне дерево для фотографій - найкращий подарунок на будь-яке свято та привід, який принесе затишок і тепло в кожний будинок, допоможе красиво та практично зберігати ваші яскраві спогади на самому видному місці.

Сім'я – це світ, створений з любов'ю. Тепер усі близькі люди зберуться разом не лише на свято, а й назавжди. Тільки пам'ять пов'язує нас із минулим, саме тому людям дорого все, що допомагає пожвавити приємні спогади. Рамка для фотографій на стіну стане унікальним декором, варіантом зберігання пам'яті про рідних людей. Сімейне дерево для фото - це універсальний декор і найкращий подарунок для Ваших близьких.

Сімейне дерево на стіну являє собою схему родинних зв'язків. Внизу, поруч із корінням, розташовуються родоначальники, від них до нащадків йдуть потовщені гілки. Можна зробити навпаки: у кроні розташувати старше покоління, молодь розмістити внизу. Оформлення абсолютно будь-яке: фото, список, портрети та інше. Також можна застосувати різні стилі: національний (шаржі та авторські зображення), мінімалістський (портрет у суворій класичній рамці).

Сімейне дерево для фото стане більш пізнавальним, якщо додати місце навчання, професію та історію походження прізвища. Також за бажання можна воно комплектується листами, легендами роду, старовинною документацією, щоденниками, малюнками та інше. Таким чином, виріб остаточно оживе, стає не лише окрасою стіни, а й загально пізнавальним елементом для майбутнього потомства.

У нас можна замовити сімейне дерево для фотографій за доступною ціною. Бажано залучити до створення всіх членів сім'ї, адже цей процес досить творчий та цікавий. Варто враховувати, що простір навколо повинен бути вільним незалежно від розміру виробу. І тут інсталяція стане головним акцентом приміщення. На що ще звернути увагу: Для сімейної галереї бажано вибрати вільну стіну або ділянку, що знаходиться у центрі кімнати. Врахувати інтер'єр будинку, щоб деталь вписалася у загальний стиль. Якщо мінімалістичний дизайн підійде гладкий однотонний малюнок, що не має зайвих елементів. Для класичного стилю стане оптимальним розлогий виріб з яскравими деталями та рельєфним стволом. Перед тим, як купити сімейне дерево на стіну, бажано знайти всю необхідну інформацію про родичів, фото яких будуть розташовані на ньому. Він стане оригінальним подарунком для членів сім'ї. Наша продукція відрізняється високою якістю та тривалим експлуатаційним терміном, за рахунок чого буде довгі роки тішити вас своїм естетичним виглядом.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари