Всі категорії
Додати товар

Фоторамка 77х57 см. на 8 фото 10х15 см і 20х15 см

1699 грн
Опис

Фоторамка 77х57 см. на 8 фото 10х15 см і 20х15 см
Рамки для фото в інтер'єрі дому займають гідне місце, фото в найщасливіших моментах життя зберігає в красивих рамках і в зоні відпочинку вашої сім'ї — стало вже традицією. Скло замінило плівка пет, і рамки стали легкими за вагою, зручно кріпити на стіну та не побоюватися, що скло розіб'ється, з вивороту фото закриті картоном на засувках, і в будь-який момент можна легко та просто замінити фото.
Чудовим подарунком стане рамка для фото з натурального дерева рідним і близьким людям.
Рамки на сьогодні є одним із найпопулярніших різновидів декору. Просто забудьте про порожні стіни! Вони нічого не говорять, тихо та порожньо. Прикрасьте стіни фотографіями та прикрасьте ними стіни в різних кімнатах вашого будинку. Це, звісно, творчий сміливий варіант — показати свої найкращі спогади, увічнені на фотографіях. Майстерно оформлена фото композиція швидко притягує погляди та безперешкодно розповідає цілі сім'ї.
Сімейні рамки вирізняються милим дизайном, що викликає позитивні емоції. Вони часто містять слова family, love, home, що нагадують про вічні цінності. Такі моделі мають успішний вигляд і на кухні, і у вітальні, і в дитячій кімнаті. Цікавим рішенням для кімнати малюків буде повісити ціле генеологічне дерево, щоб вони швидше запам'ятляли імена родичів.
#фоторамкасфамілія #фторамкадерлова #фторамка #фторамкаавторська #фторамканазка
#фоторамкасдекором #фоторамкапанонастіна #фоторамкдекордома #фоторамкадитяча #деревосрамки #композиціядерево #дерево #дерекортокупити
#паннонастіна #паннодерево #композиційна чистота #панодеревоіфоторамки #що_то_круте_на_стіну #фторамказдерлова #фторамкасем'я #фторамкаупити #фоторамканазаказка #фоторамка #фоторамканапання #фоторамкасками
Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари