Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ікони святих, пантелеймон, спіридон, георгій, ісус

500 грн
Опис

Кожна є в одиничному екземплярі.

Ікони 17*23 см святих угодників Бога зі Свято-Різдво Бородикового Александрівського жіночого монастиря Хахатії Української Православної Церкви.

Освячені (Освідчення Церкви про каноничність такого зображення)
Мітрополітом Одеським ічатським Агафангелом (понадто нижче)

- - - - -
Все буде УКРАЇНА!
- - - - -
На цей момент є:
Ікона Папа Нашого1313513
Ікона Святого Великучовика Переможця Георгія Змеєбірця
Ікона Святого Великучовина Пантелеймона Цілителі
Ікона Святого Спіриддона Святника Триміфунтського

За давньою церковною традицією ікони позначені сургучними печатками, що позначають належність ікони до монтажу. Виконані лінії й об'єми в різі (див. фото).
- - - - -
Відправлю їх вам день-в-день.
- - - - -

ВАЖНО.
Нижче доводжу історію цих ікон, і чому такі ікони можуть стати основою сімейних реліквій, що передаються з покоління в покоління. Вибір тільки за вами.

З монастиря, заснованого далекого, і, що не менш для нас зараз символічно, бурхливому на важкі для наших земель події 1924 року від Різдва Санта. За легендою, монастир бере свій початок у 20-х роках XX століття з Знаменительною подією — явища Сонці в цьому місці, що підтверджується архівними документами, яка вимовила (цитаю): "Я тут знайшла Th зручне місце. Принесіть сюди святлену воду, свічки, ладан і олію — тут буде згодом монастир". Відтоді ця дата вважається днем заснування монастиря.
Саме "монастир", тому що монастир — це рятівна пристань, острівець істинної православної віри та 56., де під склепіннями храму безперервно приносять славу та подяки Пресвятій трійці та молитви за всіх письменників, за нашу країну та за весь Світ. Тут, у пустельному та віддаленому від світських метушні місці, Матір Боже запалила невгадовану моляну лампаду. Пресвята Богородиця явила Свою турботу про порятунок всіх народів, збираючи їх на core у своїй оселі. Так Божественний Син дарував своїй Пречистій матері людські наділи.

Представлені Ікони святих угодниківбирає в монастирі особливо шановані. З цього приводу сестри пояснюють таке (цитую): "У роки радянської влади монастир і далі нести світло віри, хоча ставлення держави до церкви було досить складним. Забарвлення антицерковної боротьби в цьому краї припадає на кінець 40-х і початок 60-х років, коли активно знімалися церковні цінності,корувалися й закрилися багато храмів і мешканців. На початку 1960-х років, коли влади вирішили закрити монастир і зруйнувати храм Різдва Пресвятої Богородиці, сестри дуже сумували про це і слізноckалізувати священним ведмедиком божественним, Захисниці та Покровительки своєї оселі. питавши їх молитви, явила диво від своєї ікони "Тихвінський" - лік Пречистий потемніл, а з очей Богородіці потекли сльози, це дивопокоїло сестер і вселило в них велику надію на порятунок оббивачі. Працівники, які прибули зруйнувати храм, відмовилися виконати це завдання. Відтоді ці образи святих угодників33 особливо шановані в оселі.
Сестри обробляють усі слухняність: вони працюють і в полі, і в численних монастирських майстернях, а разом зі схильними до відвідуваннями зносять свої молитви до зазначених священним угодникам Нового, яким читається акафіст (греч. ⁇ ruchected494978er ⁇ 0) μcustore, тобто «пісна, яку співають, стоячи») — подяки, що містять у собі ряди хвальливих хайретизмів.

- - - - -
ВАЖЛИВО ЗАМІТИТИ:
21 вересня, на день святкування Різдва Пресвятої Богородиці, на престольне свято в монастирі прибули керівнийetгетієй мітрополіт Одеський і Гусак Агафангел і тисячі вірних, щоб приносити честьнева Матір.
Мітрополіт Одеський ічатсалський Агафангел у співслуженнітара Болградського Сергія та Церкви Болградського благочинства виконав святкову Божественну літургію.
Запродуктивним менструацією 488 тисяч вірних 594, які прибули цього дня в монастир.
За Літургією помили про мир на українській землі; про звільнення від ворога; щоб 54 гляне на наш народ і зберіг наближених до життя вдома; пролакання37 людям доброї волі, які допомагають тим, хто потребує.
В ГОДИ КОЛІ КОРНОГО ВИЗИТАНУ були і спеціально освятили (свідчення Церкви про каноничність такого зображення) зазначені ікони образ…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
oleks...
oleksandr2328074
Одеса
Була

Схожі товари