Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Інтер'єрна текстильна лялька медсестричка мілана, висота 30 см

1100 грн -10% 1000 грн
Опис

Напевно важко знайти людину, якій не подобаються дарунки. Проте дарунок є не лише знаком уваги, але ще і своєрідним індикатором відчуттів і емоцій, які випробовує той, що дарує.

Інтер'єрні текстильні ляльки ручної роботи останнім часом стали справжнім трендом. Вони прикрашають будинки, офіси, кафе і магазинчики, їх дарують і дітям, і дорослим, ними щиро захоплюються навіть ті, хто далекий від рукоділля. Інтерьєрна лялька – це, як правило, унікальний виріб, що повністю виготовлений вручну. Велика увага приділяється одягу, який зазвичай не знімається, щоб не порушити образ ляльки. 

Сьогодны в нашому магазинчику можна придбати ляльок-медсестричек. Вони дуже забавні. Лялька в костюмі медсестри стане відмінним дарунком як для дівчинки, яка мріє стати лікарем чи медсестрою, так і для дорослої жінки, а особливо для жінки-медика. Така лялечка приноситиме тепло і затишок вашому будинку і буде дивувати своєю красою ваших гостей. 

Висота медсестрички Мілани 30 см. Тіло лялечки пошите з якісного трикотажу. Наповнювач - синтепон. У лялечки шикарне волосся та красивий медичний костюм червоного кольору. Взуття виготовлене з фоамірану.

Лялечка стоїть самостійно. Ручки й ніжки рухливі. Одяг не знімається.  

Рекомендації щодо догляду за лялечкою: сухе чищення. Не роздягати! Не прати!  

Матеріали:  трикотаж для тіла та голови, синтепон, лялькові волосся, очки, фоаміран, нитки, голки, медичні аксесуари,

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize