Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дракон пур-пур авторська іграшка ручної роботи

2800 грн
Опис

Пурпурнокрилий летючий дракон. Через забарвлення і невигадливість натури друзі звуть його Баклажанчик. Але на службі при дворі Її Величності королеви драконів про простацькі городні імена не може бути й мови. Тому, варто Баклажанчику потрапити до королівського лігва, як він перетворюється на шляхетного королівського пажа Пур-Пур. Придворні дракони змагаються, хто з них найдовше протягне звук: Пурр.
На подібних жартівників Баклажанчик не ображається. Адже пурпуркати губами - єдине їхнє вміння.
Сам же Баклажанчик - талановитий поет і музикант. Королева дуже його цінує і виділяє Пур-пурчика з усіх своїх підданих.

Розмір іграшки
Зріст дракона (в холці) - 15 см.
Довжина (від кінчика носа до кінчика хвоста) - 55 см.
Розмах крил - 50 см

Тип іграшки
Ігрова модель.
Стати власником дракона - означає знайти найкращого у світі товариша по іграх і забавах. Баклажанчик надзвичайно веселий та грайливий. Сам любить політати і вас навчить.

Колекційна іграшка.
Можливо Пур-Пур стане першим із роду драконів. Незабаром Баклажанчик благатиме придбати йому красуню-подружку. Пізніше у вашу колекцію попросяться його брати і сестри - кольорові дракони, яких у Баклажанчика безліч. А також великі й важливі родичі - представники драконячої знаті. І навіть сама драконяча королева!

Техніка виготовлення: в'язання спицями вкругову. Без швів! Тулуб, лапи і хвіст складають єдине ціле. І тільки крила кріпляться окремо.

Матеріал "шкурки": вовняна нитка. Піддається щадному ручному пранню
М'яка набивка: гіпоалергенний синтетичний наповнювач холофайбер.

Трансформації. Іграшка - повний трансформер. Баклажанчик надзвичайно пластичний і фотогенічний. Рухливість забезпечується імплантованим всередину гнучким скелетом.
У шиї, хребті, в лапах і хвості, у вушках, ріжках, крилах дракона - каркас із мідного дроту. Здатність дракона Пур-Пур завмирати в найнезвичайніших позах захоплює фотографів і фанів селфі. Особливо він гарний у польоті, з наповненими вітром крилами.

Авторські права.
Дракон Пур-Пур - авторська іграшка. Задум і ноу-хау виготовлення належать Наталії Гладких (Муріко). Авторка забороняє копіювання та розповсюдження виробу в комерційних цілях.

Чи може авторка повторити іграшку на замовлення?
Так, може. Але варто врахувати, що 100-відсотковий повтор неможливий. Будучи виготовленими за однаковою схемою, дракони виглядають "як родичі", проте кожен має індивідуальність, неповторну мордочку та вираз очей. Тобто існує в єдиному екземплярі.
Персоналізація

Автор із задоволенням і любов'ю створить для вас єдиного у своєму роді - ВАШОГО - дракончика або драконище. На стадії обговорення замовлення обговорюється основний і додаткові кольори драконячої "шкіри", крил, ріжок і вушок. Враховуються побажання за кольором і формою очей, особливостями тонування, кольором і варіантами виконання дрібних деталей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари