Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чеширський кіт авторська іграшка ручноїроботи

5000 грн
Опис

Персонаж книги Льюїса Керролла "Аліса в Країні чудес".
В'язаного Чешира можна погладити, взяти на руки і сміливо всім розповідати, що зустріли справжнього Чеширського кота, подивилися йому в очі і посміхнулися у відповідь. Просто неможливо втриматися, адже це ж знаменита посмішка до вух!
Зовсім не страшні зуби іграшки виконані з вовни методом сухого валяння.

Величезні очі Чешира виконані з випуклого скла (кабошони) і розписані вручну (колірний перехід з блакитного в зелений, чорна вузька зіниця).

Розмір іграшки: від носа до кінчика хвоста 70 см (з них 30 см довжина хвоста). Буває, народжуються коти поменше, буває побільше.

Комерційному підприємству, яке наважиться завести і поселити у своєму офісі Чеширського кота, незабаром знадобиться розширення штату бухгалтерії. Додаткові люди будуть перераховувати і відвозити в банк гроші. Чешир неабияк притягує фінансовий успіх, клієнтів, вигідні контракти.

Техніка виготовлення: в'язання спицями вкругову. Без швів! Тулуб, лапи і хвіст складають єдине ціле. Подушечки лап - із натуральної шкіри.
Матеріал "шкурки": пухнаста пряжа (мохер). Піддається щадному пранню, витримує начісування.
М'яка набивка: гіпоалергенний синтетичний наповнювач холофайбер.
Трансформації.
Чеширський кіт здатний повертати голову і стежити за вами поглядом.
Чешир вміє приймати такі неймовірно мальовничі пози, що кращого партнера по селфі вам не знайти.
Рухливість лап і хвоста забезпечується каркасом з мідного дроту. Якби Чешир не був великим любителем поїсти від пуза, то зміг би продемонструвати гнучкість хребта. На жаль, товста талія ненажери не дасть йому змоги це зробити. Однак не завадить залізти на дерево і сидіти там, чекаючи на Алісу, або як там вас звуть.

Авторські права.
Чеширський кіт - авторська іграшка. Задум і ноу-хау виготовлення належать Наталії Гладких (Муріко). Авторка забороняє копіювання та розповсюдження виробу в комерційних цілях.

Чи може автор повторити іграшку на замовлення
Так, може. Але варто врахувати, що 100-відсоткові повтори неможливі.

Персоналізація.
На стадії обговорення замовлення обговорюється основний і додаткові кольори та відтінки "вовни" іграшки. Враховуються побажання щодо розпису очей, особливостей тонування, кольору і варіанти виконання дрібних деталей: повік, вусів, подушечок лап.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари