Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сірий кіт, реалістична іграшка ручної роботи

4200 грн
Опис

Великий дорослий кіт у натуральну величину.
Пухнастий красень із чарівним поглядом медових очей. Кіт благородної крові. Мандрівний романтик.

Під час чергової своєї подорожі забрів до Букінгемського палацу. Був представлений вищій котячій знаті - котам, які перебувають на службі британської корони. Серу Ларрі - головкоту резиденції прем'єр-міністра Великої Британії, лорду Палмерстону - Старшому мишолову Міністерства закордонних справ, серу Гладстону - офіційному держчиновнику Міністерства фінансів і серу Лоуренсу Абдуну - коту-дипломату з Форін-офісу Великої Британії.
Містер Грей, так до нього зверталися англійці, разюче контактний кіт, що володіє рідкісною здатністю з ким завгодно порозумітися, навіть якщо це котяча англійська або людська. Особливо повне і зворушливе взаєморозуміння у містера Грея з маленькими друзями, які муркочуть дитячою людською мовою.

Розмір іграшки
Зріст кота 30 см.

Ігрова модель.
Не тільки діти, а й рідкісний дорослий стримається, щоб не простягнути до кота руку, мабуть, бажаючи перевірити, чи справжня у нього шерстка. Справжня! - Дуже м'яка і пухнаста. Сіра з відливом. Грей не проти погратися. Кіт - поліглот. Він майстерно підтримує бесіду, вислуховує вас, не перебиває.
Працює замінником живого кота. Доведено, що в'язаний кіт старанніше виконує обов'язки кота, ніж його живий побратим. У Грея немає ніяких звичайних котячих справ, тому всі хвилини його життя присвячуються господареві. Вибір в'язаного друга - ідеальний варіант, коли ваша любов до кішок, на жаль, вступає в конфлікт з алергією на цих тварин.

Колекційна іграшка.
Жодного представника котячих ви не змусите (якщо він, звичайно, в цей момент не спить) зберігати нерухомість. Містер Грей здатний "завмерти" надовго, як експонат музею воскових фігур, де він теж побував.

Техніка виготовлення:
в'язання спицями вкругову. Без швів! Тулуб, лапи і хвіст складають єдине ціле. Подушечки лап виконані методом сухого валяння.

Матеріал "шкурки": фантазійна пряжа ("лебединий пух"). Піддається щадному пранню. Кота можна і розчісувати. Робити це потрібно ніжно й обережно.
М'яка набивка: гіпоалергенний синтетичний наповнювач холлофайбер. Матеріал не вбирає вологу, не втрачає пружних властивостей після прання. Завдяки щільному рівномірному набиванню іграшка прекрасно тримає форму, водночас залишається м'якою і приємною на дотик.

Іграшка - повний трансформер.
Містер Грей неперевершений майстер по частині красивих поз.
Гнучкість у хребті, рухливість лап і хвоста забезпечується каркасом з мідного дроту. Шарнір дозволяє голові іграшки обертатися , а конструкція шиї задає їй кут нахилу.

Кіт Містер Грей - авторська іграшка. Задум і ноу-хау виготовлення належать Наталії Гладких (Муріко). Авторка забороняє копіювання та розповсюдження виробу в комерційних цілях.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари