Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Лялька-шкатулка софія

1300 грн
Опис

Лялька-шкатулка Софія
У кожної жінки повинні бути свої секрети. Ця Лялька-шкатулка надійно збереже Ваші секрети від сторонніх очей.
Лялька-шкатулка Софія стилізована під образ молодої дівчини. Це може бути і студентка, і референт, і навіть вчителька ...
Софія з радістю прикрасить Ваш робочий стіл в офісі, її діловий костюм ідеально впишеться в інтер'єр, і буде дарувати посмішки і гарний настрій. Крім того, за бажанням, Ви можете самі змінювати їй стиль від строго-ділового до кокетливого ...
Лялька-шкатулка не тільки красива покупка, але і практичний подарунок для мами, доньки, дружини, подруги, бабусі, колеги. Подарунок на будь-яке свято і просто як презент, в знак уваги або подяки.
Висота декоративної шкатулки ок. 40 см. Всередині ляльки круглий пластиковий контейнер діаметром 10 см і висотою 19 см, в якій зручно зберігати дрібні предмети: прикраси і біжутерію, косметику і навіть цукерки.
Лялька виконана в техніці скульптурний текстиль. Одяг пошитий з натуральних тканин. Одяг не знімається, але можна міняти аксесуари (дивіться фото). Усередині рук ляльки дротяний каркас, вони можуть приймати будь-які положення. Пальчики на дротовому каркасі-згинаються. Лялька не ігрова !!!
Лялька - Шкатулка підійде як молодій дівчині так і жінці, адже в будь-якому віці жінка залишається жінкою і є що зберігати в скриньці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари