Всі категорії
Додати товар

Картини та світлини на дереві та дошках

277 грн
Опис

Друк на дереві — це чудовий варіант для подарунка та можливість додати родзинки будь-якому інтер'єру. За допомогою безпеки та природного походження такого матеріалу картина на дереві — новий Екотренд. Вона може стати чудовою альтернативою декору для офісу, квартири або заміського будинку. Вона зачаровує своїм незвичайним виглядом і теплотою натуральних матеріалів.
Ще одним популярним віянням сучасності є фото на дереві. Це креативне рішення ідеально підійде для тих, кому звичайні рамки та фотоальбоми вже просто набридли. Адже такий витвір мистецтва має інший вигляд, оскільки текстура дерева надає зображенню особливої природної вишуканості та шарму.
Завдяки новітній технології УФ-друку наші фахівці в Києві можуть реалізувати найнеймовірніші ідеї картин. Вони можуть бути як напівпрозорими, так і надзвичайно насиченими, що можливо через додатковий друк білої підкладки.
Також є можливість покриття виробу лаком для створення ефекту яскравого глянцю. Картинка виходить чіткою, барвистою і з неповторною текстурою, адже УФ-чорнило ні в деякій мірі не ушкоджують фактуру, залишаючи його ворсинчасту будову незмінною.
Замовляйте друк картини або фото на дереві в Києві й довговічність такого сучасного декоративного рішення гарантовано.

Мінімальний розмір а6 (100 на 140 мм) — 277 грн. Основа дерева.
Інші ціни на сайті

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари