Всі категорії
Додати товар

Подвійне настінне 3д панно "2 джокери". подарунок любителю покеру

20000 грн -15% 17000 грн
Опис

Представляємо домашній декор Jester Modern 3D Wall Art ручної роботи у стилі ретро. 3D настінне мистецтво з гральних карт Joker.
Цей приголомшливий витвір мистецтва створений вручну досвідченими художниками та стане унікальним та привабливим доповненням до будь-якого простору.
Це єдиний у своєму роді витвір мистецтва, виготовлений з високоякісних матеріалів, включаючи дерево, акрил, еко-шпон та творчий підхід художників, має розміри приблизно 84 см заввишки та 47 см завширшки.

Ці об'ємні панно, що є дві тривимірні картини на дереві, демонструє баланс добра і зла. На картинах зображені два блазні, що протистоять один одному: один уособлює добро, а інший зло. Їхні яскраві кольори та хитромудрі деталі виділяють їх і додають жвавості вашим стінам.
Додайте в свою колекцію творів мистецтва за допомогою цього чарівного настінного декору, який поєднує в собі глибину та розмірність та створює візуальну насолоду для очей.

Відчуйте яскраву енергію картин у стилі поп-арт, які додадуть грайливості та ностальгії у ваш простір. Це 3D-зображення обов'язково приверне увагу та додасть вашим стінам динамічної індивідуальності, яка виділить ваш будинок серед інших.
Домашній декор Джокер(Шут) 3D у стилі ретро — ідеальний вибір для поціновувачів мистецтва, які прагнуть мати унікальний і привабливий витвір мистецтва, що випромінює життя та життєву силу.
Продається відразу два Джокери (добрий і злий)
В єдиному екземплярі
Повністю ручна робота

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари