Всі категорії
Додати товар

Картина по номерах "джоджо і його неймовірні пригоди" 40x50 см

260 грн
Опис

"Мистецька Майстерня: Кольорові Лінії"

Поглибіться у світ творчості з нашим набором "Мистецька Майстерня: Кольорові Лінії". Цей набір - це відмінний спосіб розкрити свої таланти та створити власну шедевральну картину.

На полотні, яке має галерейну натяжку, вже нанесено контурне зображення з нумерацією. Ви просто повинні дотримуватися чисел і наносити фарбу відповідного кольору на відповідні контури. Завдяки цій системі, малювання стає простим і захоплюючим, дозволяючи вам зосередитися на творчому процесі.

У комплекті є художні нейлонові пензлі різних розмірів, які допоможуть вам точно нанести фарбу на полотно. Палітра акрилових фарб у контейнерах вже готова до використання, і вона включає в себе усі необхідні кольори, щоб ваша картинка зберігала живий та насичений вигляд.

Завдяки розміру 40х50 см ваша майстерня стане вашим власним кутком творчості, де ви зможете відтворити найкращі моменти свого життя або створити абстрактні шедеври. Дайте волю своїй уяві та відчуйте себе справжнім художником з "Мистецькою Майстернею: Кольорові Лінії".

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари