Всі категорії
Додати товар

Сувенірна тарілка "поцілунок". італія.

3000 грн -27% 2200 грн
Опис

Страва «Поцілунок»
Фабрика: Goebel, Німеччина
Оздоблення: ручний розпис
Розмір: діаметр 47 см

Опис:
Поцілунок, продукція всесвітньо відомої німецької фабрики Goebel. Головна відмінність фабрики Goebel від інших виробників це те, що вони випускають вироби для інтер'єру з репродукціями відомих художників. Вони не вигадували оригінальний візерунок чи малюнок, а взяли найкращі роботи видатних художників 19-20 століть та перенесли на порцеляну та скло. Страва розписана вручну, із високоякісної порцеляни з репродукцією картини Густава Клімта "Поцілунок" від німецької компанії Goebel. Всі вироби Goebel проходять дворазовий випал для надання їм додаткової міцності. На готові форми завдають репродукції шедеврів сучасного мистецтва.

На виробі зображено репродукцію відомої картини Клімта - поцілунок двох закоханих на краю урвища, на галявині з квітів, де зупиняється час, де немає простору і руху.
Якщо ви шукаєте оригінальний подарунок для коханої людини, зверніть увагу на такий варіант. Він не тільки скаже про ваш гарний смак, а й повністю покаже ваше ставлення.
Ну, а якщо хочеться прикрасити свій будинок, внісши в нього дух передчасної краси, без виробів Goebel просто не обійтися.
Знаменита фабрика Goebel у Німеччині, заснована в 1871 році, власниками якої є вже шосте покоління Гебель, виробляє декоративний посуд та предмети інтер'єру з порцеляни та скла, що захоплюють весь світ уже друге століття. Продукція Goebel не має аналогів і має величезний попит, що змушує виробника оновлювати її, випускаючи щороку по 40-60 нових виробів.
Найпопулярніші колекції Goebel створені за творами великих художників світу. Серед них такі вироби як декоративні тарілки, попільнички, вази, свічники, настільний годинник, скриньки, келихи для шампанського.

Звертайтесь:
*************

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари