Всі категорії
Додати товар

Акварельна картина рожеві туманності в далекому космосі

340 грн
Опис

Акварельна картина "Рожеві туманності в далекому космосі". Робота виконана якісними акварельними фарбами на щільному акварельному папері. Відмінно підійде для подарунка або прикрасить ваш інтер'єр.

Картина далекого космосу глибокого і безмежного це заряд позитивної енергії всесвіту, відпочинок і спокій. Яскраві силуети туманностей привертають увагу глядача і заворожують своєю чарівною глибиною, даючи всі можливості насолодиться первісною і унікальністю всесвіту.

Космічна картина чудово прикрасить інтер'єр вашого будинку, подарує атмосферу витонченості, гармонії і затишку. Вона додасть нотки легкої загадковості, мрійливості і безмежність космосміческого океану.

Картина добре знайде своє місце у вітальні, робочому кабінеті (студії), спальні і дитячій кімнаті або відмінно підійде для подарунка близьким людям. Тематика зоряного океану дарує глядачеві мрію прекрасну і яскраву повну надії і щастя. Це любов до неба і зірок, такими же далекими і близькими, холодними і теплими, повних любові і добра. Вона зачаровує своїми барвами і занурює в глибину своїх природних форм даруючи впевненість і новий заряд позитивної енергії всесвіту.

Картина виконана з любов'ю і турботою в єдиному екземплярі!
Розмір - А5, 215 мм x 153 мм. Папір 280гр.

Зверніть увагу, що для акварельних картин потрібна рамка, під склом яскравість і стійкість акварельних малюнків збільшується в багато разів і картина вам прослужить набагато довше.

Доставка здійснюється за допомогою нової пошти. Упаковка в картон і плівку.
Якщо у вас є питання, напишіть мені і я постараюся відповісти якомога швидше.

Картина продається без рамки. Якщо вам потрібна порада по вибору рамки, напишіть мені.
.
🎨 Новорічні свята — Художня Чарівність ✨

Тільки з 21.12.23 по 05.01.24 отримайте неймовірну 20% знижку на кожну акварельну картину в моєму магазині!

Унікальний подарунок на Новий Рік та Різдво чекає на свого власника! 🎁 Картина від мого серця до твого дому.

Ось шанс зробити цей святковий сезон ще особливішим.🌟🖼️

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари