Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розпродавання імпасто масло полотно інкрустація макі біля океану

185 грн
Опис

Вид картин: Об'ємні картини
Тип картин: Оригінали
Оформлення: Без рами
Орієнтація: Горизонтальна

РОЗПРОДАРУНОК!
*Оригінальна картина в наявності.
*Також доступні недорогі принти.

Маки біля океану, імпато, картина олією на полотні, інкрустація дорогоцінним камінням, 60-100 см, ArtMikoVlado

Створюючи картину, художник використовує дорогі преміальні олійні фарби Van Gogh на сафлоровій олії, оригінальне італійське полотно на модульному підрамнику галерейної натяжки, допоміжні матеріали "Maimeri" (будь-коли, не плутати акрилові наповнювачі, навчальні акрилові та олійні фарби й полотна низької якості), що дає виробленню насичений, глибокий колір і довговічність, і це видно на фото без фотошопу.

Картина створена в популярному стилі Імпато, має дуже товстий шар преміальної олійної фарби, виражену 3D текстуру, гарний натуральний блиск, а різне освітлення та кут огляду надають гру різних відтінків фарби виклики Позитивні та сприятливі емоційні вібрації людини.
Інкрустація картини дорогоцінним камінням створює враження, що в траві заховані дивовижні світлячки, які заворожують своїм блиском і надають виробленню таємничості та загадковості.

Унікальність картини в тому, що вона підходить під будь-які інтер'єри з різними рамами, також картину можна вішати без рами, боки профарбовані.

Картина стане шикарним доповненням інтер'єру або розкішним подарунком для шанованої чи коханої людини. За бажанням підпис автора також буде з тильного боку з найкращими побажаннями майбутньому власнику. Якість картини гарантована, офіційна гарантія фарби понад 100 років.

Вага картини 2,400 кг, з них 1,200 кг — це дорогі преміальні фарби Van Gogh!

Для придбання оформіть замовлення — OLX-доставка, і Ваш товар відразу буде відправлений. Розпродаж дійсний до 1 жовтня.

Картина відповідає зображенню на фото та відповідає дійсності, опис у оголошенні правдиво.

Відеообзор цього твору можна подивитися на Etsy в магазині ArtMikoVlado. Придбання картини в професійного художника Miko Vlado — це потенційно гарна інвестиція, тому що його репутація зростає.

Можливо, виготовлення будь-яких розмірів картини. Термін виготовлення 30 днів, світлин і відеовідлік до відправлення гарантований. Під час створення картини кожен витвір художника індивідуальний і враховується побажання замовника. Подивіться готові картини в нашій галереї ArtMikoVlado.

Зображення захищені авторським правом.

Якщо у Вас є питання, зв'язково з нами.

Завдяки заробленню часу та чудовому настрою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари