Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне пано " гео 1 "

3500 грн
Опис

Панно у техніці маркетрі, розмір – 74х50 см. При створенні роботи використовувався шпон клен, габон, тополя, кото, сіпо, американський горіх. Робота покрита лляною олією та шелаком. Рамка має підвіси. На створення панно знадобилося щонайменше 20 годин роботи майстра. Використовувалося шість видів шпону різних порід дерева.
Можливе виготовлення на замовлення у бажаних розмірах. Робота на замовлення може бути без рамки.
Наші панно зроблені без застосування фарб! Роль фарб у маркетрі виконує текстура та відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції та художнє вміння майстра вибирати та поєднувати правильні фрагменти шпону.

Маркетрі - це художній набір з різних за кольором та текстурою тонких дерев'яних платівок (шпону). Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюю цілісну картинку, яка надалі наклеюється на основу. У майстерні маркетриста є сотні різних порід шпону, від чорного до практично білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена в першу чергу трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручної праці. Процес виконання роботи досить складний і включає безліч пов'язаних операцій. У цьому зібрати сам мозаїчний набір - це лише трохи більше третини всього процесу. Решта – це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами та лаком тощо. Багато етапів повторюються багаторазово задля досягнення якіснішого результату. Тільки обробка олією з подальшою ґрунтовкою та остаточна обробкою шовковим лаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари