Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно ангел

3500 грн -3% 3400 грн
Опис

Ангел, панно у техніці маркетрі (інкрустація). Розмір з рамою 20х24 дюйми (51х62 см). При створенні роботи використано дубовий шпон, макор, американський горіх, сапеле, клен платан, габон, червоне дерево, кото, палісандр. Оправа – черешня + патина золото. Рама оснащена підвісами. Можливе виготовлення під замовлення у бажаних розмірах. Робота під замовлення можлива без рами.

Поверхня картини покрита екологічно чистою лляною олією та шелаком. Готовий виріб потребував понад 30 годин роботи художника. При виготовленні використано понад 400 фрагментів шпону різної фактури та кольору.

Такий декор не старіє і завжди виглядає гідно. Байдужих до такого подарунку ми ще не зустрічали. Ми відроджуємо старовинне мистецтво маркетрі та надаємо йому нового сучасного вигляду. Маркетрі – це художній набір тонких дерев'яних пластин (шпонів) різних кольорів та фактур. Шматочки дерева, стикуючи краями між собою, утворюють цілісну картину, яка потім приклеюється до основи. Роль фарб у маркетрі грає фактура та відтінок дерева, тому найважливіше завдання – визначити композицію та художню майстерність майстра, щоб правильно вибрати та поєднати фрагменти шпону. Висока вартість готового виробу обумовлена насамперед трудомістким процесом виготовлення, що потребує до 90% ручної праці. Процес виконання робіт досить складний і включає безліч супутніх операцій. При цьому сама збірка мозаїчного набору становить не більше третини всього процесу. Решта - це підготовка зображення, доопрацювання та корекція набору, склейка, шліфування, обробка олією та лаком і т. д. Багато етапів повторюються багаторазово для досягнення кращого результату. Лише масляне покриття з подальшим праймером і залишковим покриттям шелаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари