Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вальс квітів

19000 грн
Опис

Напевно, мої роботи є відображенням якихось невідомих, важкодоступних для першого погляду та розуміння граней душі. Найяскравіші, барвисті і, можливо, геометрично раціональні роботи було зроблено на моменти сильних душевних переживань, тривог і потрясінь. Як би дивлячись на себе збоку я дивуюся, бо для мене незбагненно, як душа, так сильно страждаючи, в цей момент могла створювати такі радісні, життєствердні та барвисті роботи. Це щось нове в мені, невідоме мені самій, отже, це є й у всіх нас! Я думаю, це сильне прагнення до життя, до радості, закладене в нас, опір злу і жорстокості цього світу, прагнення будь-що-будь вистояти, вижити, і, не дивлячись ні на що, радіти і жити, ось так проявилося в важкі хвилини життя.
Я бажаю всім, хто перебуває в скорботі та смутку, особливо про своїх дітей, про своїх близьких - не давайте бурям життя зламати вас, процвітайте, проростайте, живіть, творіть, наповнюйте світ прекрасним, добрим, щоб люди, побачивши ваші роботи, хоч на хвилинку посміхалися і згадували про щось добре, світло, про гармонію та красу. Нехай їх буде в цьому світі більше, і нехай вони перемагають!
Ідеєю роботи "Вальс квітів" було бажання створити яскравий хоровод букетів квітів серед красивих візерунків. Було багато творчого пошуку, часом копіткого, і радощів творчих знахідок та удач. Коли ми повісили роботу на стіну, мій чоловік говорив: "Який потужний заряд позитивної енергії б'є по тобі, коли дивишся на неї". Також відвідувачі виставок. Я й сама це відчувала, робота ніби заряджала мене. Піднос працює як мандала, напевно, тому, що був створений душею, яка "співає в терні".
Робота несе і функціональне навантаження - це декоративна таця, яка може як прикрашати інтер'єр, так і бути використана в побуті.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
moroz...
morozova.inna5
Одеса
Була

Схожі товари