Всі категорії
Додати товар

Набір гіпсових панно із 3 штук в дерев′яних рамах

1800 грн
Опис

Набір з трьох ботанічних барельєфів у рамі. Затишні і милі рельєфні картини. Рами дерев'яні, просочені морилкою кольору горіх. Ззаду є петелька для підвішування на стіну. Може стати приємний подарунок з будь-якої нагоди, або ж прикрасити житловий простір власного помешкання.
Розмір кожного панно 12,5х12,5см.
Ціна вказана за набір.
Ботанічний барельєф - оригінальна прикраса для дому. Кожна квіткова плитка унікальна. Абсолютно все ручної роботи, від петлі для підвішування до садових квітів, які я вирощую сама. І абсолютно все зроблено з любов'ю.
Такий декор стін з гіпсу надає будь-якому приміщенню неповторне відчуття.
При створенні ботанічного панно використовуються нетоксичні матеріали – гіпс, глина, живі квіти, водорозчинні фарби. Підходить для вітальні, кухні, їдальні, спальні, гостьової кімнати, кабінету, бару, дачі, для будь-яких житлових і нежитлових приміщень. Барельєф буде гармонійно поєднуватися з будь-яким настінним декором – фоторамкою, постерами, картинами та ін. Можна повісити на білий або кольоровий фон або просто поставити на полицю. Не вимагає особливого догляду - пил протирати сухою ганчіркою.
Упаковано дуже ретельно, перевірено перед упаковкою.
Якщо у вас є питання по товару - напишіть мені і я відповім найближчим часом.
Зверніть увагу, що відтінки кольорів можуть незначною мірою відрізнятися від реального кольору. Це пов'язано з налаштуваннями вашого монітора.
Виконую індивідуальні замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари