Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Портрети по фотографії фліп флоп (flip-flop)

900 грн
Опис

Шльопанці портрет - це не просто портрет, який ви створите самі, а цілий комплект інструментів для творчості.

У нього входить:
- полотно, розмір якого ви вибираєте самі певну кількість фарб і пензлів або стільки ж спонжів на вибір (в залежності від розміру картини).
- картка для розгладження
- інструкція
- монтажна плівка для зняття липкого шару
Ви отримуєте подарунок 2 в 1 !!! Спочатку творчий процес малювання і купа емоції, а потім портрет, який залишиться на пам'ять.

Що потрібно робити з шльопанці портретом: проста покрокова інструкція!
Отже, тільки уявіть, ви вручаєте цей подарунок або ж отримуєте його. Захисна упаковка знята. Ви бачите все, що входить в набір, і, звичайно ж, задається питанням «що ж робити далі?». Ось про це ми зараз і поговоримо.
1. Покладіть полотно на рівну горизонтальну поверхню: на стіл або іншу площину.
2. Покрийте фарбами весь полотно так, щоб він був заповнений на 100%. Мазки можна розташовувати під будь-яким кутом, зробити їх більш плавними, що переходять один в одного або ж графічно чіткими - все залежить від вашої фантазії, настрою і тонкощів смаку.
3. Після цього залиште полотно до повного висихання. Цей процес займає близько 30-40 хвилин, дивлячись на те, наскільки щільний шар фарб було завдано на полотно.
4. Далі на шльопанці портрет необхідно наклеїти плівку. Зробити це досить просто, так як вона має захисне покриття, яке потрібно розташувати уздовж всього полотна. Щоб плівка приклеїлася рівно, варто використовувати щільну карту, вона усуне бульбашки повітря.
5. На завершальному етапі плівка знімається з полотна, на ній залишається фарба таким чином, щоб проявився портрет. Якщо ж будь-які деталі залишилися зафарбованими, приклейте плівку точковими рухами або зніміть залишки плівки вручну.
6. Насолоджуйтесь отриманим результатом, який точно перевершить всі очікування! Адже портрет шльопанці - це справжнє диво, яке викличе море захоплення і позитивних емоцій. Ще й залишиться на пам'ять, як яскравий спогад про приголомшливе святі.

Додаткові послуги:
Зміна фону - 90 грн. - дивитися галерею образів.
Створення колажу - 120 грн. (Основний образ з однією особою) + 45 грн. за кожне додаткове. особа - дивитися галерею образів.
Портрет поп-арт - 140 грн. (Одна особа) + 70 грн за кожне наступне.
Ретуш та розфарбування чорно-білих фото - 120 грн.
Вставка годин - 120 грн.
Промальовування маслом - від 100% вартості картини.
Виготовлення багетной рами - дивитися види багетів.
Святкова упаковка вашого шедевра - від 100 грн
Виконання термінового замовлення - 100 грн
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари