Всі категорії
Додати товар

Картина алкогольними чорнилами, alcohol ink, сучасна абстракція, ніжні кольори

1900 грн
Опис

Можливо виготовлення за вашим замовленням, необхідного розміру та кольорів. Пишіть для обговорення в повідомлення

Цю легку і ніжну картину я створила в сучасному поєднанні кольорів. Авторська ручна робота доповнить ваш інтер'єр. Картина не боїться вологи і може стати прикрасою ванної кімнати або кухні. Добре буде виглядати в ніжній дитячій кімнаті, абстракція розвиває уяву дитини. Або підійде в спальню, доповнюючи її нюдовыми відтінками. Картина без рами, однак можна обговорити індивідуальне оформлення. Також можна підібрати інші картини в цьому стилі і колірній гамі, які будуть доповнювати один одного в інтер'єрі. Пластикова Основа, спиртові чорнила, покрита захисним лаком, 40х60 сантиметрів.
Примітка:
-Картина вкрита лаком для захисту від УФ-променів, однак чорнила чутливі до сонячного світла. Картини, написані спиртовими чорнилом, повинні бути захищені від дії прямих сонячних променів.
-Кольори, які ви бачите на фото, можуть трохи відрізнятися від реального зображення. Це пов'язано з різними технічними параметрами моніторів.
-Фото картини в інтер'єрі є вільною візуалізацією, співвідношення з реальними розмірами предметів може бути іншим (розміри картини уточнюйте в описі). -Рамки в комплект не входять.
- Отримуйте задоволення, коли дивитеся на цю картину ;)
Додаткові характеристики:
Жанр: Алегорія
Жанр: Дитяча тематика
Жанр: Концептуальний
Жанр: Містицизм
Жанр: Морська тематика
Жанр: Пейзаж / природа
Жанр: Поп-арт

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари