Всі категорії
Додати товар

Картина 40*30 акварель "макі" квіти, ручна робота

299 грн -34% 200 грн
Опис

Картина виготовлена художньою аквареллю від Невської палітри на папері для акварелі.
Розмір 40*30 см.
За бажанням можливе оформлення в раму.

Мак здатний притягувати в життя людини справжню та чисту любов. Він вміє "відкривати" людині очі на те, що відбувається, зокрема на людей. Саме це дуже корисно на початковому етапі формування стосунків. Та й потім мак зможе підказати правильний шлях, який неодмінно приведе до світу та щастя.
Допоможе квітка та розібратися в заплутаних і складних відносинах, де партнери не можуть знайти спільну мову або втратили тонкий зв'язок між двома душами. Для цього найкраще тримати зображення маку біля ліжка.
До речі, особливо добре мак впливає на представниць прекрасної статі. Вважається, що він навіть допомагає завагітніти тим, у кого це не виходило впродовж довгого часу.
Крім любові, мак сприяє в будь-яких типах людських відносин, а не тільки в любовних і романтичних. Квітка налагоджує контакт між дітьми та батьками у складні періоди.
Приваблення успіху в кар'єрі — це ще одна унікальна та відмітна властивість та значення мака. Він, як ніхто, здатний сприяти успішності на будь-якій подорожі та на будь-якій службі.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kisyabra
kisyabra
Супер-продавець
Ірпінь
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари