Всі категорії
Додати товар

Ключниця 40 см будинок сім'ї фамільна

799 грн
Опис

Ключниця 40 см Дім Сім'ї фамільна

матеріал: фанера березова.
Ключниця — це погодна представниця славного племені ключниць, які допомагають тримати в порядку ключі від усієї твоєї власності. Ключниця з дерева чудово впишеться в інтер'єр у класичному чи будь-якому іншому стилі.
Чи часто Вам траплялося виходити з дому в поспіху та в останній момент розуміти, що Ви не знаєте, де Ваші ключі? Розв'язанням такої проблеми є ключниці — оригінальні елементи інтер'єру, які слугують функціональним і стильним доповненням інтер'єру передпокою або коридору. Зазвичай їх розташування обмежується цими кімнатами, оскільки ідея цього атрибута полягає в зберіганні ключів на видному місці та логічно, що тримати їх краще ближче до дверей, які вони відмикають.

Цей елемент меблевого облаштування дуже практичний і актуальний у наш час. Самі ключниці являють собою дошку з прикріпленими гачками, на яких розміщені ключі. Зовнішній вигляд виробів може бути абсолютно різним і залежати тільки від фантазії дизайнера.
#ключниця #в'єтнамника #настіннаключниця #ключниця-комбінниця #ключницядомік #ключницяпити #ключницякупити #ключницявдом #ключницязаказ #ключницяфамільна #ключницясфамілія #ключницяподарунок #ключницяназака #ключик #В'єтнамника #ключницяшд #ключницясем'я #ключницясемейна #ключницянап'яжків #ключниця77кьючків #ключницясфото #ключницядеревом #ключницякупити #ключницясем'ї #ключницянасем'я
#В'єтнамка #авторська вимикач
#ключницязаказ #ключницяввідедок #ключниця-м'ясня #ключниця-ванасородина #ключниця-ключницядомік #ключницядзьм #ключницяновосельє #ключницясобачка #ключниця #ключницяпсполк #ключницясдекором
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Матеріал: Фанера
Місткість ключів: 5

Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари