Всі категорії
Додати товар

Новинка!! ключниця настінна 40х30 см із полицею.

1299 грн
Опис

ХІТ ПРОДАВАННЯ! НОВИНКА!!!
НОВИНКА!!! Ключниця настінна 40Х30 см із полицею.

Ви хочете замовити оригінальну та функціональну ключницю для декору будинку? Ключниця — стильний аксесуар, який виконує не тільки декоративну роль. Вона дає змогу зберігати ключі разом, підтримуючи лад і забезпечуючи їх збереження, слугує оригінальною настінною прикрасою приміщення.
Ключниця — надійна представниця славного племені ключниць, які допомагають тримати в порядку ключі від усієї твоєї власності. Ключниця з дерева чудово впишеться в інтер'єр у класичному чи будь-якому іншому стилі. Розв'язанням такої проблеми є ключниці — оригінальні елементи інтер'єру, які слугують функціональним і стильним доповненням інтер'єру передпокою або коридору. Зазвичай їх розташування обмежується цими кімнатами, оскільки ідея цього атрибута полягає в зберіганні ключів на видному місці та логічно, що тримати їх краще ближче до дверей, які вони відмикають.
Настінна ключниця з персональним написом — це чудовий персональний подарунок на Новий рік, Новаселє та будь-яке інше свято!

#ключниця #ключниця здерева #настіннаключниця #в'єтнамки #ключницядомік #ключницяпити #ключницяспинуподарунок #ключницявдом #ключницязаказ #ключницяфамільна #ключницясфамілія #ключницявподарок #ключницязаказ #ключниця #В'єтнамника #ключниця-шод #ключницясем'я #ключницясемейна #ключницянап'яжків #ключниця7крючків #ключницясфото #ключницядеревом #ключницякупити #ключницясем'ї #ключницянасем'я
#В'єтнамка #авторська вимикач
#ключницязаказ #ключниця-відедок #ключниця-м'ясня #ключницянашасем'я #ключницясові #ключницядомік #предікам #ключниця новосілля #ключниця Парасолька #ключниця-предаг #ключницяполицею #ключницясносом
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Матеріал: Фанера
Місткість ключів: 6

Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари