Всі категорії
Додати товар

Ключниця фамільна 37х23 см

1499 грн
Опис

Ключниця фамільна 37х23 см
матеріал: фанера березова 6 мм
Ключниця — це погодна представниця славного племені ключниць, які допомагають тримати в порядку ключі від усієї твоєї власності. Ключниця з дерева чудово впишеться в інтер'єр у класичному чи будь-якому іншому стилі.
Чи часто Вам траплялося виходити з дому в поспіху та в останній момент розуміти, що Ви не знаєте, де Ваші ключі? Розв'язанням такої проблеми є ключниці — оригінальні елементи інтер'єру, які слугують функціональним і стильним доповненням інтер'єру передпокою або коридору. Зазвичай їх розташування обмежується цими кімнатами, оскільки ідея цього атрибута полягає в зберіганні ключів на видному місці та логічно, що тримати їх краще ближче до дверей, які вони відмикають.

Ми можемо виконати дерев'яну ключницю з будь-яким вашим написом: прізвище сім'ї, улюблена цитата, різні слова. Також є різні варіанти малюнків.

Настінна ключниця з персональним написом — це чудовий персональний подарунок на Новий рік, Новаселє та будь-яке інше свято!

Настінна ключниця з персональним написом — це чудовий персональний подарунок на Новий рік, Новаселє та будь-яке інше свято!
#ключниця #ключниця здерева #настіннаключниця #в'єтнамки #ключницядомік #ключницяпити #ключницякупитийукраїну #ключницявдом #ключницязаказ #ключницяфамільна #ключницясфамілей #ключниця-подарунок #ключницяназака #ключниця #В'єтнамника #ключницяшд #ключницясем'я #ключницясемейна #ключницянап'ятиктючків #ключниця7крючків #ключницясфото #ключницясдеревом #ключницякупити #ключницясем'ї #ключницянасем'я
#В'єтнамка #авторська вимикач
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Матеріал: Фанера
Місткість ключів: 4

Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари