Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ловець снів, амулет, декор настінний з агатом ′дерево життя′

480 грн
Опис

Ловець снів у природних бежево-коричневих тонах із великим натуральним агатом у стилі Бохо. Діаметр 16 см, загальна довжина 45 см. У роботі використано пір′я чайки, натуральна шкіра, бавовняна і джутова нитка, латунь.

Ловець снів – це амулет, який має багатовікову історію. Його творці - індіанці вірили, що ловець снів уловлює злі духи і дає їм проникнути у сновидіння людини. Стародавні племена також вірили, що ловці снів захищають людину від поганих думок, і від пристріту. Вішати амулет краще в спальні, ближче до ліжка. Крім того, ловець снів – це стильна прикраса для інтер′єру та гарний подарунок!

Центральний елемент кольє - Дерево життя. Дерево є одним із найуніверсальніших символів духовної культури людства. Воно символізувало центральну вісь світу, що з′єднує Небо та Землю; людини та її шлях до духовних висот; цикли життя, смерті та відродження; Всесвіт та його процеси вічного оновлення; сокровенну Мудрість та таємничі закони буття. У багатьох стародавніх народах було поняття про дерево життя, як про символ безсмертя, зв′язок минулого та майбутнього. За повір′ям, у його коренях знаходилися душі померлих людей, у гілках – думки тих, хто живе. Дерево життя, укладене в коло, поєднує в собі два стародавні символи: безсмертя і круговорот життя

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize