Всі категорії
Додати товар

Ловець снів із піщаною яшмою

300 грн -17% 250 грн
Опис

Є В НАЯВНОСТІ ціна 300грн.
Ловець снів ексклюзивний оберіг, підібраний до енергетики Вашого будинку, а також унікальний, авторський подарунок для Вас та Ваших друзів. У нашому сучасному світі став потужний і сильний амулет та оберіг, а також дизайнерська прикраса. Прикрасить будь-який будинок, квартиру, офіс. Ви можете вибрати ловець, згідно з вашим гороскопом, стихією, зодіаком сприятливих вам натуральних каменів, а також підібрати оберіг придатний до дизайну вашого інтер'єру, цьому сприяє різноманітність використовуваних натуральних каменів. Купуючи ловець снів Ви стаєте володарем унікального твору авторської ручної роботи, створеного в єдиному екземплярі. Доставка Укр або Новою Поштою. Асортимент постійно оновлюється та змінюється у зв'язку з продажами.
Ловець снів є амулетом, який багато століть тому придумали індіанські племена. За їхніми уявленнями, коло і пов'язана всередині нього павутина ловить злих духів і не дає їм проникнути в сновидіння людини, а отже, уві сні він бачить лише добрі сюжети та повноцінно відпочиває. У моїх авторських ловцях я додаю в павутиння натуральний камінь, який перетворює енергію і насичує ваш будинок, тією позитивною енергією, яка є в самому камені. Тим самим він не тільки знімає стрес і втому дня під час вашого відпочинку, а ще й підживлює вас гарною енергетикою і дає вам сили та властивості, які є в натуральному камені.

Подивившись на фото яшми піщаної, ви здивуєтеся нерукотворним витворам мистецтва, створеним природою. По поверхні каменю розсипаються бархани, простягають безкраї пустелі з острівцями оаз. Підкорюють і м'які теплі відтінки каменю: бежевий, кавовий, молочно-коричневий. Магічні властивості Що стосується магічних властивостей пісочної яшми, то такі: Якщо піщана яшма має досить великі розміри, то вважається, що по ній можна передбачати майбутнє. При цьому каміння здатне не лише розповідати про майбутню долю, а й показувати події з минулого. Однак цим здатні займатися лише досвідчені ведучі, навряд чи непосвячена людина зможе розібратися з такими здібностями каменю. Але і для необізнаної людини такий камінь може послужити чудовим амулетом. Навіть якщо людина зовсім далека від магії, пісочна яшма здатна наділити її дивовижною здатністю передбачати великі життєві зміни, розвиває та загострює її інтуїцію.
Нехай не зовсім точно, але прогнозувати майбутнє можна за блиском самоцвіту. Зазвичай перед сумними подіями його блиск стає тьмянішим, сам камінь ніби каламутніє, а ще він стає значно важчим і прохолоднішим. А перед радісними подіями зовсім навпаки, самоцвіт починає блищати ще яскравіше, він ніби наповнюється внутрішнім блиском. І навіть його колір стає яскравішим і контрастнішим. Пісочну яшму можна мати для стимуляції розумової діяльності, а також запобігання небезпечним бажанням, якщо ви маєте схильність до таких. Камінь вміє чудово заспокоювати, знімати напругу та роздратування, утихомирювати. У такому стані вам навряд чи захочеться мати справу із чимось небезпечним. Пісочна яшма здатна також знизити потребу вживання шкідливих для здоров'я речовин, таких як потреба вживання спиртного, тягу до тютюнопаління. Тут теж дається взнаки її схильність до обмеження небезпечних бажань свого власника. Якщо ви страждаєте на лінощі, сонливість, небажання щось робити і кудись прагнути, піщана яшма зможе допомогти вам і в подібних випадках. Вона м'яко підбадьорить, спонукає до дії, причому зробить це настільки ненав'язливо, що ви навіть не відчуєте якогось стороннього впливу. Ви просто зарядитеся силою і бажанням до діяльності. Яспіс подарує захисну енергетику, допомагаючи приймати правильні життєві рішення та обирати людей, які підтримають та виручать у скрутну хвилину.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
904294
904294
Була