Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно "емоції 3.4"

4000 грн
Опис

Робота в техніці маркетрі, розмір з рамкою – 88х63 см. Під час створення роботи використовувався шпон венге, американський горіх, кото, оливковий ясен, габон, падук, клен, махагон. Рамка – черешня, лак, патинація. Робота покрита лляною олією та шелаком. Рамка має підвіси. Можливе виготовлення на замовлення у бажаних розмірах.
Приймаємо замовлення на виготовлення портретів вихованців на ваші фото. Робота на замовлення може бути без рамки.
Маркетрі - це художній набір з різних за кольором та текстурою тонких дерев'яних платівок (шпону). Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюю цілісну картинку, яка надалі наклеюється на основу. Роль фарб у маркетрі виконує текстура та відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції та художнє вміння майстра вибирати та поєднувати правильні фрагменти шпону. У майстерні маркетриста є сотні різних порід шпону, від чорного до практично білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена в першу чергу трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручної праці. Процес виконання роботи досить складний і включає безліч пов'язаних операцій. У цьому зібрати сам мозаїчний набір це лише трохи більше третини всього процесу. Решта – це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами та лаком тощо. Багато етапів повторюються багаторазово задля досягнення якіснішого результату. Тільки обробка олією з подальшою ґрунтовкою та остаточна обробкою шовковим лаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари